Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 1.6.2012 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kokkolan Sähkö ja Automaatio Oy, y-tunnus 2186749-8, Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.ksaoy.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
* viitenumeron
* pankkitilinumeromme
* laskun loppusumman
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksuna Suomen Verkkomaksut Oy:n sivustojen kautta.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Kokkolan Sähkö ja Automaatio Oy toimii ainostaan tuotteiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatiosta vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välillä. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Toimitusaika

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteydestä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Jos toimitusaika on poikkeava, otamme yhteyttä sähköpostitse.

Toimituskulut
* Toimituskulut 19,00 / lähetys

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautukseen seuraavat tiedot:

* asiakastietosi
* pankkitilinumerosi
* tilausvahvistus.

Palautusosoite:

Kokkolan Sähkö ja Automaatio Oy
Indolantie 8
67600 Kokkola

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tilauksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@ksaoy.fi tai postitse yllä mainittuun osoitteeseen.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kokkolan Sähkö ja Automaatio Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.